TERUG

Beveiliging voor ramen


TERUG

Raambeveiliging

      

        ABUS 2510                   FTS 88

 

RAMEN

De bewegende delen van de ramen, die langs de buitenzijde te bereiken zijn, kunnen voorzien worden
met raamoplegsloten. Het maakt ook de inbreker moeilijk om het raam open te breken.
Zowel het optillen als het wegschuiven van het raam wordt verhinderd. Deze sloten beletten dat de inbreker dat de inbreker het raam kan openen nadat hij het raam heeft stukgeslagen. Hiervan hebben wij verschillende modellen in onze showroom. 
TIP : Laat nooit de sleutel op het slot steken !
Laat nooit uw raam openstaan, ook niet op een kier als u het huis verlaat; een kierstand kan enkel met een speciaal veiligheidsslot. 

U kunt steeds vrijblijvend een afspraak maken zodat LOCKSERVICE bij u ter plaatse kan zien welk model effectief op uw raam past en het meest effect heeft. 
bel : 03 366 24 20

Contacteer LOCKSERVICE nu voor vrijblijvend meer informatie, bel 03 366 24 20
 

ROLLUIKEN

Rolluiken zijn een bijkomende beveiliging en bieden ook nog wooncomfort. (bescherming tegen warmte en koude) Let op : enkel wanneer de rolluiken naar beneden zijn vormen ze een barrière tegen inbraak.
Je kan ze beveiligen met rolluiksluitingen Dit belet de inbreker om toch uw rolluik op te heffen en zo bij u binnen te geraken.
Voor extra rolluik-beveiliging contacteer LOCKSERVICE vrijblijvend voor
meer info en bel 03 366 24 20

 

DAKRAMEN

Laat ook nooit uw dakraam op een kier staan tijdens uw afwezigheid. Lichtkoepels zijn bijzonder kwetsbaar : meestal vervaardigd uit acrylaten en dus makkelijk stuk te slaan of in te trappen. Het zwakste punt is meestal de koepelbevestiging. In de meest voorkomende gevallen is het gemakkelijk om de schroefbevestiging en de vashhoudklemmen los te draaien. 
TIP : Bevestigingsschroeven kan men eenvoudig vervangen door één-toer-schroeven of veiligheidsschroeven. Deze zorgen ervoor dat de schroef niet meer losgeschroefd kan worden, tenzij met speciaal gereedschap. Meestal heeft de inbreker hiervoor geen speciaal gereedsschap mee. Eventueel kan men de vijzen ook onklaar maken met een boormachine, hierdoor kunnen ze niet meer losgevezen worden. Je kan lichtkoepels of dakramen eventueel voorzien van een traliewerk aan de binnenzijde. 
Voor meer info contacteer vrijblijvend LOCKSERVICE 03 366 24 20

VEILIGHEIDSGLAS

Gelaagd of gelamineerd glas bestaat uit twee of meerdere glaspanelen die met behulp van één of meerdere kunststoffilmen (PVB : PolyViniylButyral) aan elkaar gekoppeld worden.

MET VAKANTIE

Laat je gordijnen en/of rolluiken regelmatig openen en sluiten. Hang geen berichtjes aan je raam,
voor- en/of achterdeur. Afwezigheden nooit vermelden !
 
 
                   

 Raamalarm           Koepel beveiliging                         Dubbele raambeveiliging

 
   

Raambalken                        Raambeveiliging                        Raamslot